HomeAboutgalleryArchiveContact Logo

About us

 

 

The gourmet of life

Wie geniet nou niet van de betere dingen die het leven te bieden heeft? Voor ons kan dit het uitpakken zijn van een langverwachte smartphone of de magie van een mooie zonsondergang. Stuk voor stuk brengen ze emoties bij ons teweeg.
Eén van deze dingen heeft toch een speciaal plekje in ons hart. Namelijk onze passie voor bijzonder eten. Het is dan ook niet vreemd dat wij tot elkaar aangetrokken voelden, mede door onze eigenaardige, maar gezamenlijke voorliefde voor ons dagelijks brood.

Wij gaan ons wagen in de wereld van de Foodbloggers. We nemen je mee in onze constante zoektocht naar mooie, lekkere gerechten. En dat kan bij ons van alles zijn. Van fine dining tot aan tropisch fruit van de markt tot het perfecte verfrissende drankje. Maar goed eten is niet alles wat het tot een belevenis maakt. Wij zijn op zoek naar een verhaal, (nieuwe) herinneringen en bijzondere locaties.

En ja, we gaan ook recepten delen. En ja, we gaan ook hapjes maken voor jou, zoals we dat eigenlijk altijd al doen, maar nu op een net iets andere manier. En dan maken we af en toe ook nog ’s een leuke video!

Kortom, met Mrs. Sumo bundelen wij al onze passies en interesses.

We just love it all! En dat stukje liefde willen wij graag met jou delen!

Bless,

Mr. & Mrs. Sumo

PS: Weet je een leuk tentje waar wij écht eens een keer naar toe moeten? Feel free to share! En wie weet zie je jouw favoriet hier bij ons verschijnen.

 Ons scoresysteem

1/5 1/5

Blargh

2/5 2/5

Mehh

3/5 3/5

It's OK

4/5 4/5

Tasty

5/5 5/5

Love it!